30 ноември 2008

Спасете християнската обител. Дарете!

С този блог искам да насърча всеки чувстващ се българин, обичащ своята държава, ценности, история и култура. Нека помогнем за възтановяването на стария облик на тази християнска обител, събраните средства ще бъдат използвани за изграждането на сданията, които са били част от манастира, от който в момента е останал само храма.

Насърчавам ви вам човеци на новото време, да живеем достойно, да благодарим на Господ за светлината и красотата на нашия свят, нека бъде по-добър живота!


Насърчавам ви вам да бъдем по-добри, да даваме по-вкусна храна на нашите деца, защото те ще продължат нашия път на този свят, те ще хвалят нашите дела и ще се уповават на нашия дух! И както казва Спасителя: "...и не само с хляб ще живее човека...".


Насърчавам ви граждани на света, да бъдете благородни, да бъдете горди с делата си!


Насърчавам всеки искащ да постигне върха на своя живот, да бъде доблестен християнин.


Дарете!!! Помогнете на нашите чеда! Нека запазим българското, нека историята да бъде жива сред нас вечно. Нека не забравяме началото си. Подкрепете инициативата "С добро към съвършенство" за да помогнем за реставрирането на Неделишкия манастир "Св. Атанасий Александрийски".


Бог е в нас и ние сме в Него!

Няма коментари:

Публикуване на коментар